На Закарпатті підтоплені сотні будинків, автодороги і поля

На Закарпатті підтоплені сотні будинків, автодороги і поля

Фото, відео
Укрінформ
У Закарпатській області через паводок залишаються підтопленими 360 дворогосподарств та близько 400 га сільгоспугідь. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

“Станом на 17:30 6 січня на території області обстановка стабілізувалась, опадів не спостерігається. За результатами комісійних подворових обходів органами місцевої влади, залишаються підтопленими 10 житлових будинків у Рахівському (7), Тячівському (2) та Берегівському (1) районах, 360 дворогосподарств та близько 400 га сільгоспугідь”, - ідеться в повідомленні.

Крім того, у районі міста Хуст підтоплено дві ділянки автодороги Н-09 протяжністю близько 50 м (завглибшки до 20 см). Проїзд на дорогах загального користування забезпечено.

Підрозділами ДСНС (12 осіб та чотири одиниці техніки) роботи з відкачування води з підвалів приватних будинків тривають.

Протягом дня відкачано близько 1 тис. 500 куб. м (з початку робіт 5 тис. куб. м).

“Пошуки зниклого підлітка (2007 р. н.), який впав у річку Крайня Рахівського району, буде продовжено 7 січня”, - поінформували у ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, різдвяний паводок на Закарпатті зачепив третину громад області, вода забрала одну людину - 15-річного підлітка, якого в середу ввечері змило водою разом із підводою з кіньми на Рахівщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-