На Закарпатті залишаються підтопленими дві дороги

На Закарпатті залишаються підтопленими дві дороги

Фото
Укрінформ
У Закарпатській області через витік річкових вод залишається ускладненим рух на двох ділянках автошляхів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

"Закарпатська поліція продовжує контролювати рух транспорту на ділянках, де через негоду відбулися підтоплення. Наразі рух залишається ускладненим на двох ділянках доріг Закарпаття. Ідеться про відрізок автошляху неподалік Великої Копані, що на Берегівщині, та у межах села Рокосово Хустського району", - ідеться в повідомленні.

У межах села Рокосово ускладненим лишається відрізок дороги Мукачево - Рогатин - Львів, у Берегівському районі - між населеними пунктами Великі Ком’яти та Шаланки.

Автомобільний рух у Хустському районі відбувається з незначними ускладненнями, а на ділянці поблизу Виноградова – тимчасово обмежений.

Для запобігання аварійності працівники поліції стежать за дотриманням безпеки дорожнього руху і допомагають громадянам, які через негоду опинилися в складній ситуації.

"Загалом ситуація в області залишається контрольованою. Про будь-які зміни в русі поліція інформуватиме додатково", - відзначають в МВС.

Поліція закликає громадян з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та заздалегідь планувати маршрути в об’їзд проблемних ділянок.

Як повідомляв Укрінформ, у Закарпатській області 5 січня внаслідок ускладнення погодних умов (інтенсивні опади) сталося підняття ґрунтових вод, унаслідок чого відбулось підтоплення 38 підвальних приміщень житлових будинків та 177 дворогосподарств, одного підвального приміщення загальноосвітньої школи, трьох приміщень трансформаторних підстанцій та 435 гектарів сільськогосподарських угідь у Берегівському, Мукачівському, Рахівському, Тячівському та Хустському районах.

Унаслідок підняття ґрунтових вод були підтоплені ділянки низки доріг місцевого значення.

Речник управління ДСНС в Закарпатській області Федір Філіп попередив, що сьогодні, 6 січня, у зв'язку з початком розливу річки Тиса в районі залізничного переїзду села Рокосово на дорозі національного значення Н-09 Мукачево - Рогатин можливий вихід річкової води та перелив через дорогу.

Таким чином, імовірне перекриття траси, тож водіям запропонують об'їзд через Іршавський район.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-