На території «Азовсталі» знайшли три тіла, поліція назвала можливу причину смерті

На території «Азовсталі» знайшли три тіла, поліція назвала можливу причину смерті

Фото
Укрінформ
У Маріуполі хлопець і двоє молодих чоловіків, знайдених мертвими 4 січня на території металургійного комбінату «Азовсталь», за попередньою інформацією правоохоронців, померли від отруєння газом. На тілах слідів насильницької смерті не виявлено.

Як передає Укрінформ, про це повідомили на сайті Маріупольського райуправління поліції Донецької області.

«Учора, 4 січня, на території підприємства у Лівобережному районі Маріуполя виявлено тіла трьох громадян, серед яких – 16-річний хлопець. За попередньою інформацією, загиблі у незаконний спосіб проникли на територію підприємства та отруїлися газом», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що повні обставини нещасного випадку встановлюються, проводяться експертизи.

На території "Азовсталі" знайшли трупи трьох молодих хлопців / Фото: 0629.com.ua

Правоохоронці уточнили, що ці тіла було виявлено у приміщенні будівлі конверсії в доменному цеху. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №2 Маріупольського райуправління поліції та експерти.

Поліцейські встановили загиблих як місцевих жителів віком 33, 25 та 16 років. Одним із загиблих виявився неповнолітній хлопець, якого поліція шукала більше доби. Він вийшов з будинку знайомої, але додому не повернувся.

Наразі причини смерті чоловіків та підлітка встановлює судово-медична експертиза.

У поліції підкреслили, що за попередньою інформацією, ці троє маріупольців у незаконний спосіб проникли на територію підприємства, де отруїлися газом.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередніми ознаками п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «Нещасний випадок». Досудове розслідування триває.

Так, за інформацією місцевого сайту, 1 січня було оголошено в розшук 16-річного Микиту Г. О 21:00 він пішов від знайомої на вулиці Кальміуській, і з того часу зв'язок з ним було втрачено. Хлопець займався боксом. Коли він зник, тренер підтримував зв'язок із мамою хлопчика, поліція знайшла його телефон. Волонтери прочісували територію Правого берега.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-