На території «Азовсталі» у Маріуполі виявили тіла трьох молодих людей

На території «Азовсталі» у Маріуполі виявили тіла трьох молодих людей

Укрінформ
У Маріуполі на території металургійного комбінату «Азовсталь» 4 січня виявлено тіла трьох молодих людей.

Як передає кореспондент Укрінформу, цей факт підтвердили у пресслужбі ГУ Нацполіції у Донецькій області.

«Так, тіла знайдено. Ведуться слідчі дії, після їх проведення буде підготовлено офіційну інформацію. Це буде завтра», - сказали у поліції.

Раніше, 3 січня, на офіційному сайті Маріупольського райуправління поліції повідомляли, що встановлюється місцезнаходження 16-річного Микити Г., який «01.01.2022 о 21:00 пішов від знайомої на вулиці Кальміуській і досі не повернувся». 

На запитання кореспондента про те, чи серед трьох молодих людей, які були виявлені мертвими сьогодні, є розшукуваний Микита Г., у пресслужбі відповіли: «Так. Але ще не проведено слідчих дій (щоб казати - ред.) про те, що розшукуваний у цій трійці».

Як пише місцевий сайт «0629 com.ua», не виключено, що загиблі – саме ті троє людей, які напередодні були оголошені в розшук. 

Так, за інформацією місцевого сайту, 1 січня було оголошено в розшук 16-річного Микиту Г. О 21:00 він пішов від знайомої на вулиці Кальміуській, і з того часу зв'язок з ним було втрачено. Хлопець займався боксом. Коли він зник, тренер підтримував зв'язок із мамою хлопчика, поліція знайшла його телефон. Волонтери прочісували територію Правого берега.

Було встановлено, що хлопець приєднався до чоловіків, які мешкають на Нижніх Аджахах. Це Арсен Л. (1996 р.н.) та Микола Д. (1988 р.н.). Вони також зникли. Разом вони вийшли з будинку №24 на вулиці Нижні Аджахи. З того часу про їхнє місцезнаходження нічого невідомо.

Фото: Азовсталь

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-