Мер Трускавця запевняє, що вода у місті з’явиться завтра

Мер Трускавця запевняє, що вода у місті з’явиться завтра

Укрінформ
У курортному Трускавці на Львівщині близько 30 тис. населення та сотні туристів лишаються без водопостачання: 3 січня Дрогобичводоканал припинив подачу води через закінчення дії договору, але коли міськрада владнала юридичні питання, на водогоні сталася аварія.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Трускавця Андрій Кульчицький, передає Укрінформ.

«Станом на зараз, уже врегульовано більшість юридичних питань. Договір (між Трускавецьким та Дрогобицьким водоканалами - ред.) підписаний, є ще протокол розбіжностей, який вивчається. Але станом на цю годину проводяться розкопки через аварію на трубопроводі в Доброгостові, тому воду неможливо отримати просто технічно, бо припинене водопостачання на водогоні Гірне-Дрогобич. Завершення капремонту відбудеться ближче до вечора, і воду почнуть закачувати в систему. І можливо уже ввечері окремі мікрорайони Трускавця отримають воду. Переконаний, що до завтрашнього ранку все місто матиме воду», - зазначив Кульчицький.

Міська рада Трускавця просить у мешканців і гостей міста вибачення за незручності, пов’язані з дводенною відсутністю водопостачання. Трускавецький водоканал сьогодні, 4 січня, здійснюватиме підвезення води спецтранспортом по таких вулицях міста: вул. П. Сагайдачного (біля вілли "Легенда"), вул. Бориславська 40 (р-н маг. "Комора"), вул. В.Івасюка 7,9, вул. В. Стуса,14, вул. В. Стуса,1, вул.І. Мазепи (р-н маг. "Рукавичка").

Як повідомляв Укрінформ, КП "Дрогобичводоканал" не надає послуги ТзОВ «Трускавецький водоканал» з 3 січня, оскільки старий договір про надання послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення втратив чинність 01.01.2022, а надісланий проєкт нового договору ТзОВ "Трускавецький водоканал" не підписало. А також повідомили, що. станом на 3 січня 2022 року, борг ТзОВ «Трускавецький водоканал» перед КП «Дрогобичводоканал» становить 12,5 млн грн.

Як повідомлялося, водопостачання у Трускавці сформовано з'єднаною інфраструктурою з Дрогобичем через КП «Дрогобичводоканал». ТзОВ «Трускавецький водоканал» попри статус товариства з обмеженою відповідальністю знаходиться у власності Трускавецької міської ради.

Трускавець — місто в Дрогобицькому районі Львівської області України. Бальнеологічний курорт, що має розвинуту мережу санаторних комплексів. Кількість постійного населення становила 28 705 осіб, станом на 1 січня 2019 року, крім того, щомісячно тут відпочиває в середньому 13 000 осіб, з яких понад 2500 іноземців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-