У Херсоні побили депутата від «Євросолідарності» через зауваження щодо петард

У Херсоні побили депутата від «Євросолідарності» через зауваження щодо петард

Укрінформ
У Херсоні 1 січня побили депутата міськради від партії "Європейська солідарність" Ігоря Осауленка після того, як чиновник зробив зауваження через кидання петард.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на депутата Херсонської міської ради Івана Глухова в Facebook.

Ігор Осауленко розповів поліціянтам, що з двома товаришами йшли дорогою між багатоповерхівками. В цей час з балкона одного з будинків троє невідомих стали кидати петарди.

Як повідомили у поліції, на цьому ґрунті виникла словесна перепалка. Згодом невідомі наздогнали на вулиці депутата з його товаришами. Конфліктна ситуація продовжилася, в результаті депутат отримав кілька ударів по обличчю, після чого нападники зникли в невідомому напрямку.

Наразі поліціянти вже встановили особу одного з трьох невідомих, причетних до побиття депутата, вживаються заходи щодо встановлення його місцеперебування та доставлення в управління поліції.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України "Умисне легке тілесне ушкодження". Триває досудове розслідування.

Нагадаємо: Ігор Осауленко – депутат Херсонської міськради від партії "Європейська солідарність”, волонтер, учасник бойових дій на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-