Жительці Миколаївщини загрожує до 15 років за вбивство чоловіка, що чіплявся до неї з ножем

Жительці Миколаївщини загрожує до 15 років за вбивство чоловіка, що чіплявся до неї з ножем

Укрінформ
Поліція на Миколаївщині затримала 30-річну мешканку одного з сіл, яка завдала смертельного ножового поранення у живіт молодикові, який проявляв до неї надмірну увагу на дискотеці.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області, передає Укрінформ.

Як зазначається, повідомлення про вбивство надійшло до поліції близько шостої години ранку 1 січня.

"За попередньою інформацією, місцевий мешканець чіплявся до жінки та навіть дістав ніж, щоб змусити її відповісти взаємністю. Ніж вона забрала та вдарила ним нетверезого знайомого. Від отриманих поранень 25-річний потерпілий помер на місці події", - поінформували у поліції.

Під час першочергових слідчих дій встановлено, що чоловік і жінка були знайомі, вони відпочивали у місцевому будинку культури та разом вживали алкогольні напої. Конфлікт між ними розпочався в приміщенні, а згодом продовжився на вулиці. Його свідком став працівник клубу.

"З показів свідка встановлено, що на вулиці жінка забрала ніж у чоловіка, а працівник клубу, аби припинити сварку, притис чоловіка до стіни. Саме у цей момент, попри те, що небезпеки для жінки не було, вона вдарила знайомого ножем у живіт", - заявили у поліції.

За інформацією відомства, жінка відмовляється надавати пояснення щодо обставин події, посилаючись на ст. 63 Конституції. Крім того, вона також не заявляє стосовно можливої спроби зґвалтування чи нападу. Жодних тілесних ушкоджень вона не отримала.

На основі першочергових слідчих дій слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 ККУ), санкція передбачає до 15 років ув’язнення.

Водночас у поліції наголосили, що розслідування триває, і якщо будуть встановлені нові обставини, можлива додаткова правова кваліфікація чи перекваліфікація цієї події. Нині триває судово-медична експертиза, опитані можливі свідки. Поліція також просить відгукнутися всіх, хто має будь-яку інформацію, що може стати корисною у розслідуванні.

Жінці повідомлено про підозру. Слідчі клопотатимуть у суді про обрання підозрюваній запобіжного заходу, не пов’язаного із триманням під вартою, додали у поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-