У чотирнадцяти областях – сніг з дощем: дороги чистять майже 1400 одиниць техніки

У чотирнадцяти областях – сніг з дощем: дороги чистять майже 1400 одиниць техніки

Укрінформ
Проїзд державними дорогами України забезпечений, до робіт задіяні 1 372 одиниці спецтехніки.

Як передає Укрінформ, про це Укравтодор повідомляє у Фейсбуці.  

За даними дорожників, сьогодні опади у вигляді снігу, місцями з дощем спостерігаються на території Запорізької, Миколаївської, Київської, Житомирської, Черкаської, Закарпатської, Тернопільської, Чернівецької, Дніпропетровської, Вінницької, Донецької, Кіровоградської, Херсонської та Хмельницької областей.

"В областях триває очищення доріг від снігу, дорожники посипають протиожеледними матеріалами проїзну частину. До робіт задіяно 1 372 одиниці спецтехніки та 1 583 робітників", - повідомляють в Укравтодорі.

До кінця доби в Харківській, Донецькій, Луганській, Одеській, Херсонській та Запорізькій областях очікується посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. У центральних та південних областях сніговий покрив – до 5 см.

Дорожники наголошують на необхідності неухильно дотримуватися правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами.

Перелік місць відстою транспортних засобів у розрізі автомобільних доріг загального користування можна знайти на дашборді.  

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 28 грудня, в Україні очікуються складні погодні умови, зокрема сніг і хуртовини, у південній частині - дощ і мокрий сніг, ожеледь.

Фото: Укравтодор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-