Діти з львівського притулку отруїлися на святковому обіді в ресторані, четверо - у лікарні

Діти з львівського притулку отруїлися на святковому обіді в ресторані, четверо - у лікарні

Укрінформ
Четверо дітей з притулку служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації госпіталізували до інфекційної лікарні після святкування 19 грудня в ресторані «Кухня для душі» в селі Зимна Вода біля Львова.

Про це у Фейсбуці повідомило Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області, передає Укрінформ.

«19.12.2021р. в КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» госпіталізовано 4-х осіб (дітей) у стані середньої важкості із скаргами на загальну слабкість, біль в животі, багаторазову блювоту, діарею, субфебрильну температуру тіла. Встановлено, що діти проживають та харчуються в притулку для дітей служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації. Всього в закладі цілодобово проживають 26 дітей», - йдеться у повідомлені.

Як інформують в Держпродспоживслужбі, 19 грудня усі діти снідали та вечеряли у притулку, а обідали у закладі громадського харчування «Кухня для душі» в селі Зимна Вода. Всього у святкуванні брало участь 28 осіб, з них 26 дітей.

Спеціалістами Львівського та Пустомитівського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області розпочато санітарно-епідеміологічне розслідування та позапланову перевірку притулку для дітей і закладу харчування «Кухня для душі» щодо причин та умов виникнення спалаху гострої кишкової інфекції серед дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-