Нацгвардійці привітали дітей із Днем святого Миколая

Нацгвардійці привітали дітей із Днем святого Миколая

Фото
Укрінформ
З нагоди Дня святого Миколая військовослужбовці Національної гвардії України завітали із подарунками до вихованців дитячих будинків-інтернатів та спецшкіл.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МВС

Зокрема, сумські гвардійці завітали на гостини до вихованців Сумського дитячого будинку ім. С. Супруна та передали їм подарунки від себе та від українсько-американських волонтерів.

Також, гвардійський Миколай 5-ї Слобожанської бригади завітав до дітей Харківської спеціальної школи №2 з подарунками. У закладі навчаються та перебувають діти з порушенням інтелектуального та психічного розвитку.

«Кожного року наші вихованці чекають цього дня. Дня, коли у переповненому залі вони будуть не просто отримувати подарунки, а дарувати атмосферу свята. І саме завдяки вам щорічно День святого Миколая перетворюється на справжнє сімейно свято в колі справжніх друзів нашого дитячого будинку та наших діточок», – говорить директорка дитячого будинку Любов Рудика.

Калинівські нацгвардійці традиційно кожного року приїздять напередодні новорічних свят із подарунками до вихованців Стрижавського дитячого будинку-інтернату.

Представники військової частини 3058 НГУ разом із волонтерами благодійного фонду «Берегиня» та артистами Обласного центру національних культур відвідали вихованців Утконосівського інтернату. «Це так чудово – робити дітей щасливими! У дорослих є така можливість – подарувати дітям свято, згадка про яке може залишитися приємними добрими спогадами на все життя», – поділилася своєю думкою начальник служби психологічного забезпечення військової частини 3058 лейтенант Вікторія Тарасенко.

Також напередодні відзначення Дня Святого Миколая до військової частини 3054 Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України завітали вихованці загальноосвітньої школи КЗО СЗШ №62 Дніпровської міської ради із подарунками і привітаннями. Школярі презентували виготовлені власноруч обереги для військових, солодощі до святкового столу та добрі слова вдячності й підтримки.

«День Святого Миколая – особливий день для кожної дитини. Для нас же це чудова нагода вкотре завітати до нашого підшефного закладу із подарунками та дійсно зробити цей день по справжньому святковим», – зауважив заступник командира військової частини по роботі з особовим складом майор Олександр Дегтярьов.

Сьогодні християни східного обряду вшановують пам’ять Святителя і Чудотворця Миколая, одного з найулюбленіших святих.

Святий Миколай – один із найшанованіших святих християнської церкви – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-