На Херсонщині підпалили автомобіль депутатки Новокаховської міськради

На Херсонщині підпалили автомобіль депутатки Новокаховської міськради

Фото
Укрінформ
На Херсонщині підпалили автомобіль депутатки Новокаховської міської ради Ірени Лепень (фракція «Європейська солідарність»).

Як передає Укрінформ, про це Лепень повідомила у Фейсбуці

«Підпал мого особистого авто - це пряма погроза! Так, моя принципова позиція не подобається тим, хто звик жити за схемами», - написала депутатка.

Вона додала, що дає покази у поліції.

Як своєю чергою інформує у Фейсбуці ГУ НП в Херсонській області, поліція встановлює обставини підпалу автомобіля в Новій Каховці. 

«Сьогодні, близько 16:53, в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 49-річна мешканка м. Нова Каховка. Жінка розповіла, що невідомі зловмисники підпалили її автомобіль «Mercedes», який стояв у дворі будинку. Пожежу локалізовано працівниками територіального підрозділу ДСНС, постраждалих не має», - зазначають у поліції.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, експерти та керівництво територіального підрозділу поліції. Також на місці підпалу працюють кінологи.

Попередня правова кваліфікація ч.2 ст.352 «Умисне знищення або пошкодження майна службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-