Дніпро підписало меморандум про прискорення розвитку стартапів

Дніпро підписало меморандум про прискорення розвитку стартапів

Укрінформ
Місто Дніпро першим в Україні підписало меморандум за Ізраїльсько-українською програмою прискорення зростання стартапів.

Це сталося під час міжнародної конференції Ukrainian Israeli Innovation Summit 2021 в Києві, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу міської ради Дніпра.

"Дніпро першим серед міст країни підписав міжнародний меморандум за Ізраїльсько-українською програмою прискорення зростання стартапів. Ця ініціатива розроблена спеціально для масштабування міжнародних ізраїльсько-українських стартап-компаній та бізнес-проєктів", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що спільна програма створює нові можливості для ізраїльсько-українських стартап-компаній. Очікується, що це також спростить розробникам подальше залучення інвестицій та дозволить швидше вийти на міжнародну арену.

«Це дійсно перший випадок такої колаборації муніципалітетів на тлі технологій, новаторства та бізнесу. Ми, мабуть, уперше створюємо спільну екосистему, яка передбачає просування стартапів», — сказала директорка департаменту розвитку бізнесу муніципалітету Нетанії (Ізраїль) Ірена Лівшиц.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 15 грудня розпочала роботу четверта міжнародна конференція Ukrainian Israeli Innovation Summit. Цього року захід присвячений 30-річчю дружби та розкриттю інноваційних перспектив співпраці між Україною та Ізраїлем.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозверненні на відкритті саміту зазначив, що Україна зацікавлена у вивченні ізраїльського досвіду державної підтримки таких сфер, як розвиток новітніх технологій, комерціалізація наукових досліджень, створення стартапів та заохочення інвестицій в інноваційні розробки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-