У Кам’янці-Подільському вдруге за рік підпалили авто депутатки міськради

У Кам’янці-Подільському вдруге за рік підпалили авто депутатки міськради

Фото
Укрінформ
У Кам’янці-Подільському на Хмельниччині невідомий підпалив автомобіль депутатки міської ради Олесі Понятовської - це вже другий такий інцидент з початку року.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко, передає Укрінформ.

«Знову Кам’янець сколихнув зухвалий злочин... Посеред білого дня на території комунального підприємства невідомий чоловік вчинив підпал автівки депутатки фракції ВО «Свобода», директора цього підприємства – Олесі Понятовської. Не забув ще ніхто, як на початку цього року було знищено у такий самий спосіб її ж автівку», - йдеться у повідомленні.

У секторі комунікації поліції Хмельницької області кореспонденту Укрінформу повідомили, що  пожежу самостійно ліквідували працівники підприємства. Правоохоронці провели огляд місця події. Відомості про неї внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 194 КК (Умисне знищення або пошкодження майна).

Як повідомляв Укрінформ, у січні в Кам’янці-Подільському невідомі спалили автомобіль депутатки міськради Олесі Понятовської, яка працює директором комунального підприємства «Спецкомунтранс».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-