Отруєння дітей під час хокейного матчу: на Львівщині почали розслідування

Отруєння дітей під час хокейного матчу: на Львівщині почали розслідування

Укрінформ
Держпродспоживслужба Яворівського району на Львівщині розпочала розслідування отруєння невідомою речовиною шести дітей під час хокейного матчу 11 грудня в спортивно-оздоровчому комплексі «Льодова арена» у Новояворівську.

Про це повідомляє ГУ Держспоживслужби у Львівській області, передає Укрінформ.

«Спеціалістами Яворівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області 13.12.2021р. розпочато проведення санітарно-епідеміологічного обстеження (епідрозслідування) на об’єкті спортивно-оздоровчий комплекс «Льодова арена» щодо причин та умов виникнення отруєння людей невідомою речовиною», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 11 грудня в приймально-діагностичне відділення КНП «Новояворівська районна лікарня ім. Ю. Липи» госпіталізовані сім осіб, з них шестеро дітей (мешканці Київської області та м. Новояворівська), з діагнозом отруєння невідомою речовиною та скаргами на нудоту, головокружіння, загальну слабкість.

Постраждалі – учасники хокейного матчу на «Льодовій арені» м. Новояворівськ. Наступного дня всіх потерпілих в задовільному стані виписали з лікарні.

Зі слів представника власника спортивно-оздоровчого комплексу «Льодова арена», перед початком матчу працювала машина з очистки льоду на газовому балоні (задимлення від роботи машини), жодних хімічних речовин вони не використовували, проте цей варіант розглядають як можливий фактор отруєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-