ДТП у Луцьку: поліція оголосила підозру підлітку-водію

ДТП у Луцьку: поліція оголосила підозру підлітку-водію

Укрінформ
Правоохоронці оголосили 16-річному водію, який за кермом автомобіля збив шістьох людей на пішохідному переході в Луцьку, про підозру.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

“16-річному керманичу, який скоїв резонансну аварію в Луцьку, оголосили про підозру. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років”, - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що ця ДТП трапилася 12 грудня близько 14-ї години на проспекті Соборності у Луцьку.

Зокрема, водій Renault Megane, тікаючи від екіпажу патрульних та не виконуючи законні вимоги полісменів про зупинку, промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході. Після цього фігурант скоїв зіткнення з деревом і дорожнім знаком на перехресті з вулицею Чорновола.

За даними МВС, унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей, з яких один - 5-річний хлопчик; 39-річна жінка досі перебуває в реанімації.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

“Нині 16-річний керманич автомобіля перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Згодом йому буде обрано запобіжний захід”, - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, ця ДТП трапилася 12 грудня, близько 14-ї години, на проспекті Соборності в Луцьку.

Підліток, тікаючи від екіпажу патрульних та не виконуючи законні вимоги полісменів про зупинку, промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході, після чого скоїв зіткнення з деревом і дорожнім знаком на перехресті з вулицею Чорновола.

Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-