За кермом авто, що збило перехожих у Луцьку, був неповнолітній

За кермом авто, що збило перехожих у Луцьку, був неповнолітній

Фото, відео
Укрінформ
За кермом автомобіля, який у Луцьку в'їхав у натовп, був неповнолітній хлопець.

Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає Укрінформ.

«Знову неповнолітні порушники за кермом. Цього разу на Волині», - наголосив він.

Білошицький розповів подробиці скоєної неповнолітніми ДТП, внаслідок якої постраждали п’ятеро пішоходів.

За його словами, у неділю вдень патрульні помітили автомобіль Renault Megane, який перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, чим порушив ПДР.

Керманич не відреагував на вимогу поліцейських про зупинку та почав тікати, підкреслив Білошицький і додав, що, крім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

«Після того, як автомобіль направився на проспект Соборності, кермувальник проїхав на забороняючий сигнал світлофору та здійснив наїзд на п’ятьох пішоходів, які переходили проїжджу частину дороги на регульованому пішохідному переході. А за кілька метрів неповнолітній керманич не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з деревом, електроопорою та дорожнім знаком», - зазначив він.

За даними Білошицького, троє осіб, яким по 15-16 років, після зіткнення намагалися втекти з місця події. «Однак хлопця, який був за кермом, одразу затримали на місці події. Інших двох пасажирів повернули на місце події ТОРівці», - повідомив він.

На місце події одразу викликали медиків, які госпіталізували травмованих до медичного закладу. Серед травмованих - мати та п’ятирічний син.

Як повідомляв Укрінформ, Renault Megane, тікаючи від патрульних, у неділю скоїв наїзд на пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Травми отримали 5 осіб, серед них – дитина.

Фото: патрульна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-