Львів засипає снігом – місто з ночі чистять нон-стоп

Львів засипає снігом – місто з ночі чистять нон-стоп

Фото
Укрінформ
Львів засипає снігом: до роботи з розчищення вулиць залучено всю прибиральну техніку і понад 2,5 тис. працівників. Комунальники працюватимуть і вночі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Зараз по прибиранню снігу працюємо нон-стоп. Залучаємо практичну всю техніку, яка передбачена для таких цілей, і весь людський ресурс. Так, при підготовці до зими ми задекларували, що маємо 137 одиниць техніки. З неї безпосередньо прибиральної є 96 одиниць. Ця прибиральна техніка в повному обсязі працювала минулої ночі, розчищали усі магістральні вулиці, однак сніг знову їх притрушував. Працює техніка зараз, впродовж дня. Залучаємо до прибирання також приблизно 2,5 тис. працівників. Активні роботи будуть продовжуватися вночі, бо так виглядає, що сніг не буде припиняти падати», - зазначив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

У Львові не припиняються снігові опади / Фото: Львівська міська рада

За словами Одинця, складності в роботі комунальників спричиняють запарковані вулиці, зокрема внутрішньо квартальні, через що важко проїхати техніці.

У Львові синоптики надалі прогнозують тривалі снігопади та налипання мокрого снігу. Тому в управлінні екології та природних ресурсів ЛМР закликають мешканців бути обережними, і, за можливості, уникати прогулянок під деревами у парках чи скверах, оскільки мокрий сніг важким покровом встеляє дерева, від якого пошкоджені чи сухі гілки ламаються та падають.

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у Львові 14 грудня вночі та в першій половині дня буде туман, видимістю 200 – 500 м, ожеледь. На дорогах ожеледиця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-