На Сумщині наркоділки вирощували канабіс у стінах держпідприємства

На Сумщині наркоділки вирощували канабіс у стінах держпідприємства

Фото
Укрінформ
У Сумській області поліція викрила наркоугруповання, яке вирощувало канабіс на території державного підприємства, у зловмисників вилучили наркотиків на 55 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

За даними слідства, на початку цього року учасники групи шляхом маскування під легальну виробничу діяльність організували вирощування канабісу на території державного підприємства у місті Глухів.

При цьому зловмисники використовували спеціальні лампи та індивідуальний крапельний полив.

На Сумщині вилучили наркотиків на десятки мільйонів гривень / Фото: npu.gov.ua

9 грудня правоохоронці провели 13 обшуків на території Сумської та Київської областей. У результаті виявлено 72 кущі конопель, згорток з насінням цих рослин, мобільні телефони, документацію, гроші кошти, чорнові записи, системний блок, ноутбук та банківські картки.

У результаті ще одного обшуку, у складському приміщенні виявлено 1554 поліетиленових мішків та коробок з речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс. Вага кожного з них - від 5,5 кг до 60 кг. "Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить понад 55 млн грн", - уточнюють у поліції.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Відкрито кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Укрінформ, 9 грудня на Прикарпатті правоохоронці затримали групу осіб, яких підозрюють у виготовленні та збуті наркотиків. Під час обшуків у зловмисників вилучили наркоречовини на суму понад 15 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-