Зеленський призначив нового голову Закарпатської ОДА

Зеленський призначив нового голову Закарпатської ОДА

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський призначив Віктора Микиту головою Закарпатської ОДА.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Президента.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ №635/2021 про призначення Віктора Микити головою Закарпатської ОДА.

Попереднім указом №634/2021 Зеленський увільнив Петра Добромільського від тимчасового виконання обов’язків голови Закарпатської ОДА.

Під час зустрічі в Офісі глави держави Зеленський вручив новому очільнику Закарпатської ОДА службове посвідчення та висловив переконання, що його досвід і знання рідного краю сприятимуть ефективній роботі на посаді.

Як повідомлялось, Віктор Микита народився 1979 року в с. Ільниця Іршавського району Закарпатської області. У 1998-му закінчив Закарпатський лісотехнічний технікум («технологія, економіка і планування деревообробки», технолог-економіст), у 2002 році – Національну академію внутрішніх справ України («правознавство», юрист).

Починаючи з 1999 року, працював за фахом на низці підприємств, зокрема на УДППЗ «Укрпошта», а з 2003-го – у правоохоронних органах на різних посадах.

Як повідомляв Укрінформ, 19 листопада цього року Президент Володимир Зеленський звільнив Анатолія Полоскова з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації. Іншим указом Президент тимчасово поклав виконання обов’язків голови Закарпатської ОДА на Петра Добромільського.

9 грудня Кабінет Міністрів погодив кандидатуру Віктора Микити на посаду голови Закарпатської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-