У Краматорську стартував всеукраїнський форум ветеранів

У Краматорську стартував всеукраїнський форум ветеранів

Відео
Укрінформ
У місті Краматорськ Донецької області розпочався ветеранський форум «Ветеран – громаді: потенціал, помножений на довіру».

Форум відбуватиметься 10-11 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мені дуже приємно, що сьогоднішній наш форум проходить саме тут. Тут, де почалася війна, і тут, де знову Україна. Бо ми віримо, що все, що знаходиться в окупації, воно повернеться. І саме з цим ми маємо жити далі, і робити все, щоб повернути свої території. Краматорськ цінний тим, що тут живуть прекрасні люди, які так само, як і наші військові, допомогли звільнити своє місто», - сказала під час відкриття форуму міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

У перший день форуму обговорюватимуть: ветеранську регіональну політику; медичну і психологічну реабілітацію ветеранів АТО-ООС; перехід від військової до цивільної кар’єри.

На другий день форуму заплановані дискусійні панелі з експертами на різні теми: «Ветеранський бізнес. Соціальна відповідальність та розвиток»; «Образ ветерана через призму медіа і культуру. Як працювати зі стереотипами»; «Роль ветеранів в розвитку молодіжних політик – погляд в майбутнє» та інші.

Також на форумі працюють інтерактивні майданчики та ветеранський ярмарок.

Форум ветеранів проводиться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Координатора проєктів ОБСЄ в Україні у партнерстві з Міністерством у справах ветеранів України спільно з ГО «Союз ветеранів АТО Донбасу» і БФ «Повернись живим».

Форум транслюватиметься на сторінці Мінветеранів у Фейсбуці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-