Біла ведмедиця Сметанка у Миколаївському зоопарку святкує чотириріччя

Біла ведмедиця Сметанка у Миколаївському зоопарку святкує чотириріччя

Відео
Укрінформ
Миколаївський зоопарк святкує день народження білої ведмедиці Сметанки, яка народилася чотири роки тому, після 50-річної перерви поповнення цього виду у звіринці.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку Миколаївського зоопарку у Фейсбуці.

«Миколаївський зоопарк 8 грудня святкує день народження білої ведмедиці Сметанки, якій виповнюється 4 роки. Батьки Сметанки - Нанук та Зефірка. Народження Сметанки в нашому зоопарку – це велика сенсація, подія надзвичайно важлива і яскрава. Адже білі ведмеді в миколаївському зоопарку не народжувались майже 50 років», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ця подія важлива не лише для Миколаєва й України, але й усіх зоопарків світу. Адже Сметанка - одна з п’яти білих ведмежат, народжених в зоопарках планети в той період. За цей час вона подорослішала, стала справжньою красунею та улюбленицею багатьох відвідувачів, до якої спеціально приходять в гості. Працівники зоопарку також розмістили відеозамальовку, на якій можна побачити якою була Сметанка в дитинстві і як вона виглядає зараз.

Миколаївський зоопарк є членом Європейської асоціації зоопарків і акваріумів (EAZA), бере участь у 18-ти Європейських програмах розведення рідкісних видів (ЕЕР), входить в Євро-Азіатськую регіональну асоціацію зоопарків і акваріумів (ЕАРАЗА), Міжнародну систему обліку тварин (ISIS).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-