МОЗ: Київ та сім областей – на порозі «жовтої» зони

МОЗ: Київ та сім областей – на порозі «жовтої» зони

Таблиця
Укрінформ
Станом на 5 грудня у червоній зоні епідемічної небезпеки перебувають Київ та ще 18 областей України. Проте у Києві та ще семи регіонах показники захворюваності на COVID-19 суттєво поліпшилися і вже відповідають показникам жовтої зони.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на дані МОЗ.

Так, у червоній зоні епіднебезпеки наразі перебувають м. Київ, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська області.

У помаранчевій зоні - Закарпатська і Полтавська області. У жовтій - Кіровоградська, Тернопільська, Харківська і Чернівецька області.

Проте у м. Києві, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Одеській, Рівненській та Херсонській областях показники захворюваності на коронавірус уже наблизилися до показників жовтої зони епіднебезпеки, і навіть кращі, аніж в областях, які перебувають у помаранчевій зоні.

Як повідомляв Укрінформ, міністр охорони здоров‘я Віктор Ляшко повідомив, що наступного тижня в Україні потенційно дев‘ять областей можуть вийти з червоної зони карантинних обмежень у зв’язку з поширенням COVID-19.

Рішення щодо зонування областей приймає Державна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), засідання якої планується наступного тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-