На Одещині мітинг біля мерії переріс у зіткнення з поліцією, є затримані

На Одещині мітинг біля мерії переріс у зіткнення з поліцією, є затримані

Фото
Укрінформ
В місті Чорноморськ Одеської області акція протесту під стінами мерії проти знищення дерев у зеленій зоні переросла в сутичку з поліцейськими.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Близько пів сотні представників ветеранських організацій провели 3 грудня в Чорноморську акцію протесту під стінами мерії. Активісти виступали проти знищення дерев у зеленій зоні задля зведення торгових закладів, акція переросла у сутичку із поліцейськими, що не допускали активістів до адмінбудівлі.

Пікетувальники вимагали зустрічі з керівництвом мерії, щоб висловити свої претензії стосовно забудови зеленої зони, а також припинити створювати перешкоди для ветеранів, які чесно хочуть займатися підприємницькою діяльністю.

Однак для спілкування з учасниками акції ніхто з чиновників мерії не виходив – посилались на карантинні обмеження. Врешті деякі з пікетувальників спробували прорватися до адмінбудівлі крізь живий ланцюг поліцейських і працівників муніципальної варти. Проти них правоохоронці застосували сльозогінний газ та кийки. Під час штовханини були розбиті скляні двері.

Поліцейські затримали двох учасників акції та доправили до місцевого відділення поліції.

Після зіткнень з поліцією мер Чорноморська Василь Гуляєв пообіцяв зустрітись з пікетувальниками в суботу, 4 грудня.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-