На Житомирщині селяни перекривали дорогу

На Житомирщині селяни перекривали дорогу

Фото
Укрінформ
У селі Стара Чортория Любарської громади на Житомирщині селяни перекривали дорогу місцевого значення, протестуючи проти звільнення керівника дослідного господарства «Нова перемога».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

«З 10.20 у селі Стара Чортория Житомирського району часткове обмеження руху транспорту через безперервний рух пішохідним переходом громадян. Загалом там близько пів сотні учасників. Таким чином люди висловлюють невдоволення через зняття з посади голови дослідного господарства «Нова перемога», - розповіли в поліції.

За інформацією Суспільне.Житомир, участь в акції взяли 150 людей, які не пропускають транзитний транспорт. Селяни протестують проти звільнення керівника ДП «Нова перемога», в якого закінчився контракт перебування на посаді. На його місце Національна академія аграрних наук хоче призначити іншу людину.

На Житомирщині селяни перекривали дорогу проти звільнення керівника дослідного господарства / Фото: Суспільне. Житомир

У поліції додали, що акція наразі вже закінчилася. На місці події перебували правоохоронці.

Селяни перекривали дорогу місцевого значення Печанівка - Любар. Зараз цією дорогою курсує багато громадського та вантажного транспорту, використовуючи її для об’їзду через ремонт траси Житомир - Чернівці.

У поліції додали, що аналогічна акція тривала у Старій Чорториї у вівторок, 30 листопада, з 11.00 до 13.20. Участь у ній брали близько 50 людей.

Державне підприємство «Дослідне господарство «Нова перемога» є структурним підрозділом Інституту сільського господарства Полісся НАН України. Керівник господарства – Олександр Якимець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-