Як українські дороги вночі чистили від снігу

Як українські дороги вночі чистили від снігу

Відео
Укрінформ
Проїзд державними дорогами забезпечили понад 600 одиниць снігоприбиральної техніки.

Як передає Укрінформ, про це Укравтодор повідомляє у Фейсбуці.

"Календарна зима в Україні розпочалася мокрим снігом. Уночі опади спостерігалися на більшості територій країни. Працювала снігоприбиральна техніка", - ідеться в повідомленні.

У Закарпатській області через інтенсивний снігопад з 1:30 до 3:35 було введене обмеження руху великовагового автотранспорту на трасі М-06 Київ – Чоп (км 702+000 – км 723+000).

"681 одиниць снігоприбиральної техніки та 785 дорожників працювали на автошляхах країни. Проїзд всіма ділянками державних доріг забезпечений", - повідомляють в Укравтодорі.

У регіонах, де були опади, покриття мокре, у Київській області - місцями засніжене. У решті областей – сухе.

Дорожники рекомендують водіям, передусім великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, розташованими вздовж державних автошляхів. Для зручного пошуку вони відзначені на мапі.

Також Укравтодор закликає водіїв перевірити свій транспортний засіб, перш ніж вирушити в далеку дорогу

"Пам’ятайте про безпечну дистанцію та обмеження швидкості. Ретельне дотримання Правил дорожнього руху може вберегти вас від автопригод", - наголошують в Укравтодорі.

Як повідомляв Укрінформ, на початку зими в Україні очікується прохолодна погода, вдень близько 0°, у західних, північних та південно-східних областях – сніг та мокрий сніг, у західній та південній частинах – місцями пориви вітру 15-20 м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-