На Київщині водій «під мухою» виїхав на зустрічку та врізався в авто поліції

На Київщині водій «під мухою» виїхав на зустрічку та врізався в авто поліції

Фото
Укрінформ
У місті Борисполі Київської області чоловік в’їхав у службовий автомобіль патрульних поліцейських, внаслідок чого два правоохоронці зазнали тілесних ушкоджень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Київської області у Фейсбуці.

«28 листопада близько 18 години в місті Борисполі 37-річний киянин, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення із службовим автомобілем марки Peugeot під керуванням 39-річного офіцера патрульної поліції. Внаслідок автопригоди двоє патрульних поліцейських дістали незначні тілесні ушкодження, їх було доправлено до Бориспільської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Водій Volkswagen Passat у ДТП не постраждав. У чоловіка були ознаки алкогольного сп’яніння.

На водія Volkswagen Passat склали адмінпротоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

Автомобіль вилучили та помістили на майданчик тимчасового тримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-