Біля кордону з Білоруссю пройшли навчання силовиків

Біля кордону з Білоруссю пройшли навчання силовиків

Відео
Укрінформ
У Житомирській області в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Полісся» сьогодні відбулись тренування щодо забезпечення правопорядку у разі ускладнення оперативної обстановки на кордоні з Республікою Білорусь.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Урядовий портал.

Охоронці кордону із залученням резервів Держприкордонслужби України спільно з підрозділами Служби безпеки України, Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, інших правоохоронних та військових формувань практично відпрацювали елементи з питань взаємодії сил і засобів різної відомчої належності щодо обміну інформацією, пошуку, переслідування та затримання ймовірних порушників державного кордону.

Також учасники тренувань відпрацювали питання стримування, блокування та оточення великих груп нелегальних мігрантів як в пунктах пропуску, так і поза ними.

Тренування проходять під керівництвом координаційної групи Антитерористичного центру при управлінні Служби безпеки України в області.

Як повідомляв Укрінформ, 24 листопада заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін поінформував, що він вилетів на інспекцію кордонів, щоб побачити, як відбувається їх укріплення.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-