З початку року патрульні на Харківщині зупинили понад 60 неповнолітніх водіїв

З початку року патрульні на Харківщині зупинили понад 60 неповнолітніх водіїв

Укрінформ
На Харківщині збільшується кількість порушень, скоєних неповнолітніми за кермом: із початку року склали вже 66 протоколів на неповнолітніх водіїв, тоді як у 2020-му – 50.

Як передає Укрінформ, про це повідомила начальниця Управління патрульної поліції в Харківській області Альона Стрижак на спільній нараді керівників правоохоронних органів, інших державних органів і органів місцевої влади, повідомляє пресслужба Харківської ОДА.  

«Ми проаналізували, які це були протоколи. Протоколи складалися на неповнолітніх від 16 до 18 років. Тобто це особи, які відповідають на загальних підставах стосовно тих порушень, за якими їх було притягнуто. Але 3 випадки було 15-річних - і в усіх трьох випадках були викликані батьки до нашого управління та притягнуті до відповідальності», - сказала Стрижак.

Керівниця Управління патрульної поліції Харківщини зазначила, що головною причиною ДТП, які сталися в 2021 році в регіоні, є порушення водіями швидкісного режиму (63% аварій).

За інформацією начальника ГУ Національної поліції в Харківській області Станіслава Перліна, на дорогах області цього року загинуло вже 165 осіб (у минулому – 150).

Як повідомляло агентство, у Харкові відкрили провадження за двома статтями щодо батьків 16-річного водія Infinity Миколи Харківського, якого звинувачують у смертельній ДТП, що спричинила смерть людини та травмування ще трьох.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-