У Херсоні до Дня Гідності та Свободи провели автопробіг

У Херсоні до Дня Гідності та Свободи провели автопробіг

Фото
Укрінформ
З нагоди Дня Гідності та Свободи херсонські активісти встановили відкритий мікрофон у центрі міста, а також провели автопробіг.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Є ті, хто стане на захист, хто стоїть на захисті. Є ті, хто загинув за нашу свободу - вони дивляться на нас і вони знають, що ми є, нас достатньо, аби не дати Україну знову повернути в руїни», - з такими словами відкрила мітинг на площі Свободи, який відбувався  у режимі вільного мікрофона, депутатка Херсонської міської ради Оксана Погомій.

Перед мітингом, як повідомила вона у Фейсбуці, активісти провели автопробіг вулицями міста.

Увечері біля відкритого мікрофона херсонці говорили про російську агресію і про загрози можливого вторгнення з огляду на близькість тимчасово окупованого Криму, про останні політичні події, економічні проблеми. Пролунала думка про те, що ностальгійні спогади про революційне минуле і про героїв – це правильно, проте наразі потрібно формулювати конкретні вимоги до влади, прагнучи зворотного зв’язку.

Учасники акції ділилися спогадами про події на Майдані у Херсоні, наголошували на потребі єдності в державі, де головний - народ, і ніколи не буде царя. Також пролунала молитва воїна перед боєм.

Як інформує Херсонська ОДА, з нагоди Дня Гідності та Свободи представники влади, військові, священнослужителі та жителі міста помолилися за українських героїв. А також хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів та поклали квіти до меморіалу на Алеї Героїв Незалежної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-