Пожежа у Дніпрі: санітарку будинку для літніх відправили під нічний домашній арешт

Пожежа у Дніпрі: санітарку будинку для літніх відправили під нічний домашній арешт

Укрінформ
У Дніпрі суд ухвалив відправити няню-санітарку будинку для літніх осіб, де 16 листопада загинули 5 людей, під нічний домашній арешт.

Суд щодо третьої підозрюваної перенесли, передає Укрінформ із посиланням на повідомлення Суспільного від 18 листопада.

"У Бабушкінському райсуді Дніпра обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту (з 20-ої до 8-ої години) для няні-санітарки пансіонату, де 16 листопада сталася пожежа і загинули п`ятеро жінок", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що прокуратура вимагала для санітарки закладу тримання під вартою, а захист наполягав на нічному або цілодобовому арешті.

Щодо третьої підозрюваної - підприємиці, яка зареєструвала діяльність пансіонату, то, за повідомленням Суспільного, її адвокати подали клопотання щодо перенесення судового засідання з обрання запобіжного заходу для неї, оскільки їхня підзахисна захворіла. Документи про захворювання були надані адвокатами. Судове засідання перенесли на 9.40 23 листопада.

Як повідомляв Укрінформ, 18 листопада запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту обрали для адміністраторки цього ж закладу.

16 листопада у м.Дніпрі в приватному будинку для проживання людей похилого віку знайшли мертвими п'ятьох мешканок – жінок віком від 75 до 89 років. Вважають, що причиною смерті стало отруєння чадним газом через загоряння проводки.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-