Стрілянина у Миколаєві: є загиблий та поранений

Стрілянина у Миколаєві: є загиблий та поранений

Фото
Укрінформ
У Миколаєві поліціянти встановлюють обставини стрілянини, унаслідок якої одна людина загинула, одна отримала поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Миколаївської області.

Про те, що у дворі будинку по вул. Сінній чути постріли, до поліції повідомили місцеві жителі сьогодні близько 20:15.

“На місці події біля одного з під’їздів поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Також поранення отримав ще один громадянин, наразі йому надається медична допомога”, - ідеться у повідомленні.

Також зазначається, що в одному з дворів багатоповерхівок за декілька кварталів від місця злочину була виявлена мисливська рушниця з плямами, схожими на кров.

"Наразі встановлюється чи саме з цієї зброї стріляли у потерпілих. Рушниця буде вилучена та направлена на експертизу. Тривають оперативно-розшукові заходи та першочергові слідчі дії", - повідомили у поліції.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". На місці працюють слідчі, криміналісти, кінологи, оперативники та експерти. У місті введена в дію спецоперація.

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада у Святошинському районі Києва, на вулиці Мельниченка, невідомий з автомобіля вистрелив у чоловіка. Потерпілому була надана медична допомога. Водія, який, ймовірно, причетний до стрілянини, затримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-