Правоохоронний комітет Ради проведе виїзне засідання у Харкові через низку ДТП

Правоохоронний комітет Ради проведе виїзне засідання у Харкові через низку ДТП

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності проведе позачергове виїзне засідання у Харкові, де за останній місяць сталася низка резонансних ДТП.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це поінформував голова комітету Сергій Іонушас на засіданні погоджувальної ради в понеділок.

"Колеги, хочу вас повідомити, що наш профільний комітет буде розглядати питання про проведення позачергового засідання у місті Харкові", - сказав депутат.

Іонушас також повідомив, що він разом з позафракційною народною депутаткою Юлією Світличною підготував законопроєкт щодо посилення відповідальності за вчинення злочинів у сфері порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель.

Як повідомлялось, протягом останніх двох тижнів у Харкові сталися резонансні дорожньо-транспортні пригоди. Зокрема, 11 листопада у Харкові чоловік за кермом позашляховика Toyota збив двох дітей на пішохідному переході, проїжджаючи на червоне світло.

26 жовтня близько 20:40 16-річний водій Infiniti на швидкості понад 170 км/год. намагався на червоне світло перетнути перехрестя на проспекті Гагаріна та зіткнувся із машиноюChevrolet. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє юнаків 19 років та 16-річна дівчина доставлені до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-