Харківська ДТП на «зебрі»: діти залишаються у лікарні

Харківська ДТП на «зебрі»: діти залишаються у лікарні

Укрінформ
Діти, які постраждали 11 листопада у ДТП на проспекті Науки у Харкові, залишаються у лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради з посиланням на заступника головлікаря Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова Андрія Соцького, передає Укрінформ.

"Двоє дітей, які вчора постраждали у ДТП на пр. Науки, проходять обстеження у лікарні. Стан постраждалих не змінився – стабільний, середньої тяжкості", - зазначив Соцький.

За його словами, в обох зафіксовано струс мозку та забиття м'яких тканин, у дівчинки - рана голови.

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада у Харкові на проспекті Науки автомобіль на пішохідному переході збив двох підлітків. Внаслідок аварії отримали травми 13-річні хлопчик та дівчинка. Їх госпіталізували до Харківської міської лікарні швидкої допомоги.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив у Фейсбуці, що правоохоронці затримали водія. Поліцейські підозрюють, що порушник знаходився під дією психотропних або наркотичних речовин, тому йому призначені відповідні експертизи.

За даними Монастирського, цей водій раніше притягувався до відповідальності за ст. 309 Кримінального кодексу - незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів, однак справа так і не дійшла до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-