Суд позбавив премій мера Дружківки, який виписував собі «захмарні» доплати

Суд позбавив премій мера Дружківки, який виписував собі «захмарні» доплати

Відео
Укрінформ
Донецький окружний адміністративний суд позбавив мера Дружківки Володимира Григоренка всіх премій та надбавок.

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє місцевий телеканал «Капрі».

Суд задовольнив позов міського депутата Павла Островського до Дружківської міськради з вимогою скасувати рішення щодо встановлення премій та надбавок у повному обсязі меру міста Володимиру Григоренку.

За словами Островського, міський голова Григоренко «протягнув собі премії з грубими порушеннями закону і процедури».

«Звичайно, ми не могли мовчати, не могли стояти осторонь. І власне тому в червні було подано позов до суду. У листопаді суд повністю задовольнив наші вимоги. А ми вимагали визнати протиправним, тобто незаконним, рішення про встановлення умов оплати праці міському голові Володимиру Григоренку і скасувати їх йому», - заявив міський депутат.

За його словами, згідно з відкритими даними, у першому півріччі середній розмір премії міського голови сягав 30 тис. грн, оплата праці за місяць у Григоренка була понад 63 тис. грн.

«У людей виникають запитання до мера. А що він зробив, які високі досягнення в праці, і що він такого зробив корисного для громади, що він отримує 60 тис. гривень у місяць? У деякі місяці у нього було десь 117 тис. гривень. Але результатів роботи нема, то за що отримувати премію?», - каже Островський.

На вимогу журналістів міський голова та його заступники не надали пояснень, за які високі досягнення у роботі були премії у таких розмірах, йдеться в сюжеті телеканалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-