В Івано-Франківську на стадіоні «Рух» запрацював центр вакцинації

В Івано-Франківську на стадіоні «Рух» запрацював центр вакцинації

Відео
Укрінформ
В Івано-Франківську на стадіоні «Рух» запрацював Центр вакцинації. Кількість вакцин від коронавірусу тут обмежена.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків у відеозверненні на своїй сторінці у Фейсбуці.  

«На стадіоні «Рух» почав роботу Центр вакцинації. Тут є всі види вакцин від коронавірусу, але, на жаль, в обмеженій кількості», - повідомив Марцінків.

За його словами, Центр вакцинації на стадіоні відкрили пізніше, ніж це планувала місцева влада, через відсутність вакцин від COVID-19.

Мер міста закликав франківців не зволікати з вакцинацією проти коронавірусу і зазначив, що наразі у громаді міста 45% людей мають одне щеплення від COVID-19 і менше 20% - повністю вакциновані.

Як повідомляло агентство, Івано-Франківська область увійшла у червону зону епіднебезпеки з 30 жовтня. В Івано-Франківську досі працювали 4 центри масової вакцинації людей.

Раніше Марцінків ініціював масову вакцинацію людей на стадіоні «Рух», де щеплення змогли б отримати з 8 години ранку і до останнього бажаючого щепитись від коронавірусу.

Станом на 11 листопада в Івано-Франківській області за минулу добу зареєстровані 1454 нових випадків коронавірусної хвороби, 608 людей одужали, 19 померли. На Прикарпатті одне щеплення від COVID-19 отримали більше 336 тисяч людей, майже 202 тисячі - повністю вакциновані.

В Україні за добу зафіксовані 24 747 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 1 550, медпрацівників – 462).  

Фото: Івано-Франківська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-