На Сумщині почали відновлювати міст через річку Ташань

На Сумщині почали відновлювати міст через річку Ташань

Велике будівництво
Укрінформ
У селищі Чупахівка Охтирського району Сумщни, за президентським проєктом "Велике будівництво", стартував капітальний ремонт 35-метрового мосту через річку Ташань.

Про це повідомляється на офіційному сайті Сумської ОДА, передає Укрінформ.

"Розпочато капітальний ремонт мостового переходу на автомобільній дорозі Т-19-06 КПП "Рижівка" - Білопілля - Миколаївка - Лебедин - Лантратівка", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що в 2019 році, за результатами обстеження, міст було визнано непридатним до використання. Споруда не ремонтувалася 47 років.

Наразі ремонтні бригади виконують монтаж опорних частин та прогонових будов. Завершити роботи, за сприятливих погодних умов, дорожники планують до кінця поточного року.

А ОДА додають, що одночасно з мостом ремонтуються дві ділянки зазначеної траси загальною довжиною 12 км.

Читайте також: На Полтавщині відремонтували дорогу Чорнухи – Лубни

Як повідомлялося, у Шосткинському районі Сумщини капітально відремонтували 70-метровий аварійний міст через річку Клевінь на дорозі Р-65 КПП "Миколаївка" - Семенівка - Новгород-Сіверський - Глухів - КПП "Катеринівка". Його відновлення тривало з минулого року, за цей час на об’єкті освоїли понад 70 млн грн.

Як інформувало агентство, у 2021 році на Сумщині за програмою "Велике будівництво" заплановано відремонтувати понад 200 км доріг державного значення та понад 60 км - місцевого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-