Штурм Covid-лікарні у Миколаєві: голова Нацполіції повідомив подробиці

Штурм Covid-лікарні у Миколаєві: голова Нацполіції повідомив подробиці

Укрінформ
У ситуації із інфекційною лікарнею Миколаївської області, щодо якої 5 листопада була розповсюджена інформація про її можливий штурм, то там конфлікт було вичерпано після того, як люди, які намагалися потрапити до цієї лікарні, зламали там шлагбаум.

Про це у ефірі «Свобода слова» на телеканалі ICTV заявив голова Національної поліції України (НПУ) Ігор Клименко, передає кореспондент Укрінформу.

«Що стосується конкретного випадку по Миколаївській області – то конфлікт там був вичерпаний після того, як був зламаний шлагбаум людьми, які намагалися потрапити до лікарні. На той час поліція порахувала, що небезпеки для життя та здоров’я медичного персоналу вже не було, бо люди досягли свого і отримали ту медичну допомогу, яку вони просили отримати», - поінформував Клименко.

Окремо, відповідаючи на питання, він зазначив, що у Національній поліції України не вистачить особового складу, щоб біля кожної лікарні виставити якийсь пост для охорони медзакладів.

«У інших випадках, коли ми бачитимемо, що дійсно є небезпека від деяких осіб або від місцевих жителів, яка буде впливати і загрожувати безпеці медичного персоналу і хворих у лікарні, то поліція у обов’язковому порядку прийме всіх заходів, необхідних для того, щоб не допустити розвитку таких подій», - запевнив голова НПУ.

Читайте також: У поліції назвали найпоширеніші злочини, пов'язані з COVID-сертифікатами

Як повідомляв Укрінформ, директор обласної інфекційної лікарні Миколаєва Світлана Федорова поінформувала, що вночі 5 листопада до обласної інфекційної лікарні Миколаєва увірвалася група незнайомих людей, які зламали шлагбаум, почали вибивати двері до приймальні з погрозами персоналу і вимагали дати кисень хворому.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-