На Волині відсторонили від роботи 390 нещеплених від коронавірусу освітян

На Волині відсторонили від роботи 390 нещеплених від коронавірусу освітян

Укрінформ
На Волині, де від понеділка, 8 листопада, встановлено "червону" зону епідемічної небезпеки, від роботи відсторонили 390 нещеплених від COVID-19 вчителів шкіл.

Про це на онлайн-брифінгу розповіла заступниця голови Волинської облдержадміністрації Людмила Тимощук, передає Укрінформ.

"Згідно з даними, які подало Управління освіти, від роботи відсторонено 390 працівників освіти. Дистанційно навчаються 250 шкіл, а це 44% учнів", - зазначила Тимощук.

Вона уточнила, що дистанційне навчання організовано не тільки у тих школах, де відсоток щеплених вчителів не відповідає вимогам МОЗ, а й там, де виявлено хворих на коронавірус учнів.

Читайте також: В Україні понад 76% освітян повністю щеплені від COVID-19 - Шкарлет

Як повідомляв Укрінформ, станом на 8 листопада через перевищення показників захворюваності на COVID-19 до червоної зони епідемічної небезпеки віднесено Київ та 16 областей: Волинську, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирську, Запорізьку, Івано-Франківську, Київську, Луганську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Рівненську, Сумську, Херсонську, Хмельницьку, Чернігівську області. Працівників шкіл, не вакцинованих від коронавірусу, від сьогодні відсторонюють від роботи без збереження заробітної плати.

За добу 7 листопада в Україні зафіксовано 13 068 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За весь час пандемії в Україні захворіли 3 088 501 особа, одужали 2 520 956 осіб, летальних випадків – 72 557, проведено 14 876 584 ПЛР-тестувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-