На Хмельниччині реконструювали приймальне відділення лікарні

На Хмельниччині реконструювали приймальне відділення лікарні

Велике будівництво
Укрінформ
На Хмельниччині за програмою Президента «Велике будівництво» реконструювали приймальне відділення Красилівської лікарні.

Про це повідомляє Хмельницька ОДА, передає Укрінформ.

«У результаті реконструкції площа лікарні збільшилася майже у п’ять разів до 1 тис. кв.м. Заклад оснащений новою інженерною мережею та системою вентиляції. Окремо змонтована система централізованого постачання кисню. Окрім того, у закладі облаштували кабінет комп’ютерної томографії, та встановили сучасний томограф вартістю 11,9 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у приймальному відділенні облаштували рентген-кабінет, кабінети ендоскопії та ультразвукової діагностики, окрему лабораторію. Для пацієнтів обладнали спеціалізовані санвузли та пандуси, а автоматичні розсувні двері дозволяють безперешкодно транспортувати пацієнтів.

У закладі додатково добудували так званий «теплий» заїзд – спеціальне приміщення, розраховане на одночасний заїзд двох «швидких», що дозволяє доставляти пацієнтів швидко і комфортно безпосередньо у відділення.

Читайте також: За місяць споживання кисню в лікарнях зросло на 30% - МОЗ

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-