Авіакомпанія Windrose призупинила рейс із Чернівців до Києва

Авіакомпанія Windrose призупинила рейс із Чернівців до Києва

Укрінформ
Авіакомпанія «Windrose» із 9 листопада призупиняє виконання регулярних рейсів із Чернівців до Києва та у зворотному напрямку.

Відповідна інформація про відсутність у продажу квитків розміщена на сайті Чернівецького аеропорту.

Водночас на сайті компанії «Windrose» є можливість бронювати квитки із Чернівців до Києва із 29 березня 2022 року.

У коментарі кореспонденту Укрінформу заступник Чернівецького міського голови Ігор Крохмаль повідомив, що серед основних причин призупинення регулярного авіасполучення із Києвом компанія Windrose назвала відсутність в аеропорту відповідної техніки для роботи у зимовий період.

«Ми поки що не володіємо додатковою інформацією крім тієї телеграми, у якій вказано, що вони призупиняють польоти. Але перемовини ще йдуть. Наразі ми не маємо додаткових відомостей. Ми надали авіаперевізнику гарантійні зобов'язання, надали гарантійні листи стосовно того, що ми йдемо на поступки, робимо кроки назустріч з надання тих додаткових послуг, які вони хочуть. Відповіді ми ще не отримали», - розповів про ситуацію Крохмаль.

Читайте також: Заступник керівника ОП ознайомився із реконструкцією аеропорту «Херсон»

Також у міській раді повідомили, що для вирішення цієї ситуації Чернівецький аеропорт має намір орендувати спеціальну техніку зі столичного летовища. Про це мерія Чернівців повідомила авіаперевізника. Проте відповіді від них так і не отримали.

Як повідомляв Укрінформ, нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines отримала дозвіл у Державіаслужбі України на виконання рейсів з Чернівців до Києва. Рейси почнуть здійснювати вже із 29 листопада цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-