ЦВК повідомила підсумкову явку на двох округах, де у неділю відбулися довибори в Раду

ЦВК повідомила підсумкову явку на двох округах, де у неділю відбулися довибори в Раду

Укрінформ
Центральна виборча комісія повідомила про явку на дільницях округів №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область), де 31 жовтня тривали проміжні вибори народних депутатів.

Про це передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу ЦВК.

«На момент закриття дільниць явка виборців склала 21,39 % в окрузі № 184 та 25,57 % в окрузі № 197», – йдеться в повідомленні ЦВК.

Комісія порівнює ці дані з показниками позачергових парламентських виборів 2019 року. Тоді на окрузі №184 проголосували 45,96% виборців, на 197-му – 52,01 %.

Самі ж результати виборів будуть оголошені до 15 листопада.

Читайте також: Міська ТВК назвала явку на виборах мера Харкова

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 31 жовтня, в Україні відбулися проміжні вибори депутатів Верховної Ради у двох виборчих округах. Це були місцеві вибори чотирьох міських голів, двох селищних голів, п’яти сільських голів, а також низка виборів депутатів місцевих рад.

Проміжні вибори народних депутатів були призначені також в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

ЦВК зареєструвала загалом 45 кандидатів у народні депутати в ОВО №184 та №197, однак згодом скасувала реєстрацію п’яти осіб. Таким чином, на проміжних виборах народних депутатів балотується 40 кандидатів: в ОВО № 184 – 15, в ОВО № 197 – 25.

Міських голів обирають в Харкові, Липовці (Вінницька обл.), Теребовлі (Тернопільська обл.), Комарні (Львівська обл.).

Читайте також: На виборах мера Харкова лідирує Терехов – екзитпол

Також відбулися вибори Уланівського сільського голови Хмільницького району Вінницької області; Коларівського сільського голови Бердянського району Запорізької області; Шегинівського сільського голови Яворівського району Львівської області; Надлацького сільського голови Голованівського району Кіровоградської області; Малолюбашанського сільського голови Рівненського району Рівненської області; Смотрицького селищного голови Кам’янець-Подільського району Хмельницької області; Кельменецького селищного голови Дністровського району Чернівецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-