Виявлені порушення не впливають на результати голосування — член ЦВК

Виявлені порушення не впливають на результати голосування — член ЦВК

Укрінформ
Виявлені порушення у ході голосування на виборах 31 жовтня не мають системного характеру і не впливають на результат.

Як передає Укрінформ, про це зазначив у ході включення на своїй сторінці у Фейсбуці член Центральної виборчої комісії Сергій Постівий.

“Уся інформація, яка виходить про порушення, свідчить, що вони не мають системного характеру, не впливають на результати загальних виборів”, - сказав він.

“Тому на даний момент можна говорити, що виборчий процес проходить у штатному режимі, вибори відбуваються у конкурентних умовах. Я сподіваюся, що на такій ноті ми і завершимо виборчий процес”, - додав Постівий.

Читайте також: На Черкащині поліція затримала жінку - «рахувала» виборців на виході з дільниці

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 31 жовтня, в Україні проходять проміжні вибори депутатів Верховної Ради у двох виборчих округах. Відбуваються місцеві вибори чотирьох міських голів, двох селищних голів, п’яти сільських голів, а також низка виборів депутатів місцевих рад.

Проміжні вибори народних депутатів призначені в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

ЦВК зареєструвала загалом 45 кандидатів у народні депутати в ОВО №184 та №197, однак згодом скасувала реєстрацію п’яти осіб. Таким чином на проміжних виборах народних депутатів балотується 40 кандидатів: в ОВО № 184 – 15, в ОВО № 197 – 25.

Міських голів обирають в Харкові, Липовці (Вінницька обл.), Теребовлі (Тернопільська обл.), Комарні (Львівська обл.).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-