До поліції Харківщини надійшло 60 заяв про порушення виборчого законодавства

До поліції Харківщини надійшло 60 заяв про порушення виборчого законодавства

Укрінформ
Станом на 30 жовтня 2021 року, до органів поліції Харківщини надійшло 60 заяв та повідомлень про порушення виборчого законодавства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МВС.

Зазначається, що всього органами поліції складено 1 протокол про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з порушенням виборчого законодавства.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо 8 кримінальних проваджень: 1 відкрите за фактом порушення виборчого законодавства, 7 – пов’язаних з виборчим процесом.

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня відбудуться позачергові вибори мера Харкова. Виборці голосуватимуть на 605 дільницях міста, 55 із дільниць діятимуть у медзакладах.

У списку претендентів на пост мера Харкова - 10 кандидатів, у тому числі, секретар Харківської міської ради Ігор Терехов та ексмер Харкова, ексголова Харківської ОДА Михайло Добкін.

Читайте також: На порушників карантину за півтора року склали майже 110 тисяч протоколів

У жовтні 2020 року на місцевих виборах Геннадій Кернес був утретє обраний мером Харкова: він набрав близько 60% голосів. У ніч проти 17 грудня 2020 року Кернес помер у берлінській клініці Шаріте від ускладнень коронавірусної хвороби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-