У будівлі ДП «Артемсіль» проходять слідчі дії щодо контрабанди партії сигарет

У будівлі ДП «Артемсіль» проходять слідчі дії щодо контрабанди партії сигарет

Укрінформ
В адміністративній будівлі ДП «Артемсіль» правоохоронці проводять слідчі дії щодо знайденої контрабанди партії сигарет.

Про це повідомляється на сторінці ДП «Артемсіль», передає Укрінформ.

«Слідчі дії мають відношення до кримінального провадження у зв’язку з розслідуванням щодо знайденої контрабанди партії сигарет на території Угорщини в упаковці, схожій на пакування продукції «Артемсіль», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що ДП «Артемсіль» зацікавлене у якнайшвидшому розслідуванні та безпосередньо взаємодіє з правоохоронними органами. Ще раніше державне підприємство зазначало про неможливість потрапляння сигарет під час технологічного циклу фасування солі та ознаки використання підробленого пакування, схожого на пакування солі, при спробі провезення контрабанди.

Читайте також: До контрабандистів зі списку РНБО прийшли з обшуками

У зв’язку з повідомленнями, які з’явилися у ЗМІ щодо контрабанди сигарет в упаковці, схожій на пакування продукції ДП «Артемсіль», раніше підприємство звернулося до відповідних правоохоронних органів з проханням провести розслідування у цій справі.

Як зазначається, вся важлива інформація, яка необхідна для слідства, передається правоохоронним органам. Повідомляється також, що «Артемсіль» усіляко сприяє проведенню слідчих дій.

ДП «Артемсіль» – одне з найбільших підприємств з видобутку та реалізації солі на території Центральної та Східної Європи. Підприємство експортує свою продукцію до 15 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-