Останні вихідні жовтня будуть теплими та сонячними

Останні вихідні жовтня будуть теплими та сонячними

Погода
Укрінформ
Погода в Україні на вихідні, 30 і 31 жовтня, буде теплою і сонячною: в останні дні місяця стовпчик термометра на вулиці підніметься до 13-15°. Найтепліше буде в західних областях — до 18°.

Не очікується і нічних заморозків — у середньому нічна температура сягатиме 5-8°, повідомили Укрінформу в Sinoptik.ua.

"Субота практично всю Україну із самого ранку зустріне лагідними сонячними променями. Прогноз погоди на вихідні менш оптимістичний тільки для Івано-Франківська й Чернівців — тут і в суботу, і в неділю очікується похмура погода", — йдеться у повідомленні.

Опадів в Україні на вихідні не очікується навіть у хмарних регіонах. Проте, за даними Sinoptik.ua, насувається циклон, і з 2 листопада по всій країні можуть піти дощі.

Читайте також: Україні прогнозують не надто морозну зиму і близько +2° у листопаді

Перший тиждень листопада почнеться переважно із сонячної, але прохолодної погоди. Пощастить Сімферополю, Донецьку, Запоріжжю, Херсону й Миколаєву — тут прогнозують тепло до 15-16°. Найхолодніше буде в Івано-Франківську й Чернівцях — у цих регіонах прогнозується лише 4°, зате вітер буде слабким.

Тиха погода на понеділок очікується і в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Черкасах, Полтаві, Ужгороді. А от в інших областях передбачається помірний вітер зі швидкістю 6-8 метрів на секунду, температура повітря підніметься до 11-13°.

Читайте також: Штати дадуть Укргідрометцентру $300 мільйонів на модернізацію - Кульбіда

"Згідно з народним повір’ям, якщо в неділю, 31 жовтня, немає снігу — зима буде пізньою. Тож, можливо, цей рік ще подарує українцям теплі сонячні дні", — йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-