ДТП з Infiniti у Харкові: стало відомо про стан постраждалих

ДТП з Infiniti у Харкові: стало відомо про стан постраждалих

Укрінформ
У Харкові 16-річна дівчина, травмована у смертельній ДТП на проспекті Гагаріна, продовжить лікування у травматологічному відділенні дитячої обласної лікарні.

Про це розповіла журналістам заступник міського голови Харкова Світлана Горбунова-Рубан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"16-річну постраждалу у смертельній ДТП переведуть із міської лікарні швидкої допомоги, куди 26 жовтня її було доставлено ​​з місця ДТП, до травматологічного відділення дитячої обласної лікарні", - зазначила Горбунова-Рубан.

За її словами, стан постраждалої стабільний: "Проте вона потребує постійного нагляду з боку дитячого травматолога".

"Що стосується стану двох 19-річних постраждалих у ДТП, також доставлених з місця події до лікарні швидкої допомоги, то він стабільний, лікування триває", - додала віце-мер.

За її словами, міськрада готова надати матеріальну допомогу постраждалим та сім'ї загиблого у ДТП: "Поки що таких звернення не було. Сума залежатиме від конкретної ситуації".

Читайте також: У Харкові водій Infiniti намагався після ДТП втекти з лікарні і обдурити поліцію

Як повідомляв Укрінформ, 28 жовтня Київський райсуд Харкова обрав для підозрюваного у смертельній ДТП 16-річного Миколи Харківського арешт без права на заставу на два місяці досудового слідства.

Про це клопотала Харківська обласна прокуратура.Водночас захист просив для нього цілодобовий домашній арешт, пояснюючи, що Микола переніс травму голови і нічого не пам'ятає.

На суді підозрюваний попросив вибачення у постраждалих та сім'ї загиблого: "Я не хотів, щоб так сталося, дуже шкодую".

27 жовтня 16-річному водієві Infiniti пред'явлено підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Санкція стаття - позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

26 жовтня у Харкові близько 20:40 в районі перехрестя проспекта Гагаріна та Одеської вулиці 16-річний водій Infiniti на високій швидкості намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся з Chevrolet. Внаслідок ДТП одна людина загинула на місці та троє тяжко травмовані.

За даними поліції, під час аварії підліток та інші учасники ДТП були тверезими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-