ДТП з Infiniti: троє постраждалих — у лікарні Харкова

ДТП з Infiniti: троє постраждалих — у лікарні Харкова

Укрінформ
Троє пасажирів автомобіля Infiniti, які постраждали в смертельній ДТП минулого вечора, перебувають у лікарні швидкої допомоги з важкими травмами, 16-річний водій, винуватець ДТП, після надання йому амбулаторної допомоги пішов з лікарні.

Про це сказала журналістам віцемер Харкова Світлана Горбунова-Рубан, передає кореспондент Укрінформу.

"На ранок у лікарні швидкої допомоги знаходяться троє пасажирів Infiniti. У 19-річного юнака – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні рани голови, вивих лівого плеча, забої тулубу. У 16-річної дівчини - закритий перелам лівого стегна, забої м'яких тканин голови та тулуба. У ще одного 19-річного юнака - теж закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні рани голови, забійні рани шиї, закритий перелам ключиці зліва. Водій, 16 років, після отримання амбулаторної допомоги пішов з лікарні", - зазначила Горбунова-Рубан.

За її словами, всі постраждалі знаходяться у стабільному стані.

Як уточнили кореспонденту Укрінформу в патрульній поліції Харкова, водій Infiniti вже притягувався до відповідальності за перевищення швидкості та відсутність водійського посвідчення.

Читайте також: У ДТП на трасі Київ - Одеса загорілася вантажівка, водій загинув

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня у Харкові близько 20:40 в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Одеської 16-річний водій Infiniti намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із машиною Chevrolet. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці.

Читайте також: На Львівщини сталася ДТП з вантажівкою, є загиблі

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-