Майже половина громад на Харківщині продовжила осінні канікули в школах

Майже половина громад на Харківщині продовжила осінні канікули в школах

Укрінформ
На Харківщині у 23 громадах із 56 продовжили осінні канікули в школах у зв’язку з високою захворюваністю на COVID-19.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в пресслужбі Харківської облдержадміністрації з посиланням на дані департаменту науки та освіти.

«Осінні канікули в школах із 25 жовтня вирішили продовжити в 23 громадах області. Зокрема, на канікулах усі загальноосвітні заклади Ізюмського району. У Богодухівському, Красноградському, Куп’янському, Лозівському, Харківському, Чугуєвському – канікули в частині громад», - зазначили в департаменті.

У 25 громадах регіону запровадили дистанційне навчання, ще в кількох – змішане (початкова школа – очно, 5-11 класи – дистанційно), у Шевченківській громаді на Куп’янщині діти навчаються очно, але за скороченим днем (очікується, що з середи, 27 жовтня, всі класи підуть на канікули), у Пісочинській громаді Харківського району на канікули відправили першокласників.

Читайте також: Житомирським школярам на тиждень продовжили канікули

За даними облдержадміністрації, в області повний курс щеплення пройшли 58% працівників освіти, 91% отримали хоча б одну дозу.

Як повідомлялося, за минулу добу в Харківській області COVID-19 підтверджено у 1255 осіб. Усього зареєстровано 198371 випадок, із них 163818 хворих одужало, 4566 – померло.

За весь час пандемії в Україні захворіло 2 803 159 осіб, одужали 2 390 112 осіб, зареєстровано летальних випадків – 64 936.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-