Зеленський показав ролик про «Велике будівництво» на Закарпатті

Зеленський показав ролик про «Велике будівництво» на Закарпатті

Відео
Укрінформ
У Закарпатський області в рамках програми «Велике будівництво» реконструйовано та побудовано 46 лікувальних закладів, 13 шкіл і садочків, 562 км доріг.

Про це йдеться у відео, яке Президент Володимир Зеленський опублікував у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні – про «Велике будівництво» на Закарпатті. Це край, де розташований географічний центр Європи і який має потенціал, щоб стати ще й її інфраструктурним центром», - зазначив Зеленський.

Він нагадав, що два роки тому, наприкінці жовтня 2019 року, анонсував програму «Велике будівництво».

«Нові дороги, лікарні, школи, садочки, стадіони, басейни, ЦНАПи, культурні об’єкти та ще багато іншого – результат, на якому ми не збираємося зупинятися. І для мене вкрай важливо, щоб його відчував кожен регіон – на заході й на сході, на півдні, півночі і в центрі нашої прекрасної України», - запевнив Президент.

Опубліковане главою держави відео демонструє кадри відбудованих та відремонтованих об’єктів на Закарпатті, а також нарізки виступу Зеленського під час поїздки в регіон.

Читайте також: У Полтаві відкрили філармонію, реставровану за програмою «Велике будівництво»

Як повідомлялося, програма«Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-