Поліція шукає хуліганів, які напали на хасида в Умані

Поліція шукає хуліганів, які напали на хасида в Умані

Укрінформ
Поліціянти з'ясовують обставини побиття хасида на вулиці Пушкіна в Умані.

Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Черкаській області, передає Укрінформ.

"Напад на хасида здійснили двоє невідомих, які відразу втекли з місця події. Правоохоронці встановлюють осіб та відкрили кримінальне провадження.

Зі слів потерпілого, пізно ввечері на нього напали двоє молодих людей. Після скоєного нападники відразу втекли з місця події.

Читайте також: В Умані місцевий побив двох хасидів, поліція відкрила справу

38-річний ізраїльтянин отримав легкі тілесні ушкодження. Від госпіталізації він відмовився" - йдеться в повідомленні поліції.

За даним фактом сектором дізнання Уманського районного управління поліції відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вживають необхідні заходи для з'ясування повних обставин події та встановлюють осіб причетних до вчинення правопорушення.

Читайте також: Серед паломників-хасидів виявили 22 порушників міграційного законодавства

Об'єднана єврейська громада України повідомила у Телеграмі, що напад на брацлавського хасида, що має дозвіл на постійне проживання в Україні, було скоєно увечері 23 жовтня в районі могили Рабі Нахмана на вулиці Пушкінській.

Як повідомляв Укрінформ, 8 жовтня черкаські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення двом хасидам тілесних ушкоджень в Умані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-